Vilda och lugna äventyr i 2017

Ett riktigt äventyr väntar dig nu i vinter. Att åka turskidor på fjället. Sova en vinternatt i kåta på rendjursfällar. Uppleva norrsken. Växla strapatser med den ombonade lyxen på det fyrstjärniga Storsätra fjällhotell. Yoga. Bada bastu och badtunna. Njuta en kaffekopp på fjället och gastronomiska trerättersmenyer om kvällen.

Äventyret planeras i januari 2017 då fjällen runt Grövelsjön bjuder på mest stabilt och vackert vinterväder med möjligheter att se norrsken.

I det här paketet samarbetar jag med Experience Grövelsjön och Storsätra fjällhotell.

17-18 Juni SKÄRGÅRDSäventyr GRYT
12-13 AUGUSTI SKÄRGÅRDSäventyr GRYT

Tillsammans med Ostkustenkajak bjuder 2017 på kombinerade kajak, yoga och vandringsturer.

Vi ska både njuta Gryts skärgård.

Vi kommer att bo i trädtält och laga härlig mat på öppen eld eller i vår Muurikka, med några gastronomiska avstickare till lokala matställen.

Håll utkik efter turer i maj, juni och augusti. Olika månader som bjuder på olika naturupplevelser och koncept.

Yogaäventyr på Lofoten

21-27 AUGUSTI 2017

I augusti 2017 bjuder Vild & Lugn in till ett fantastiskt äventyr på Lofoten tillsammans med Hattvika Lodge.

En upplevelse för dig som älskar det vilda och orörda. I det här äventyrspaketet hittar du yoga, kajakpaddling i fjorden bland höga fjäll och fjällturer med och utan guide.

Vill du göra något extra vilt? Uppleva något utöver det vanliga? Det här äventyret är för oss som kanske inte ser oss som speciellt modiga men gillar utmaningarna för att de låter oss växa och leva mera fullt.

Det här paketet är laddat med utmaningar och är på så vis lite mera vilt än lugnt.

Isklättring, glaciervandring och kajakpaddling. Allt detta mixat med yoga och utomhusliv.

Turen går till vårt vackra grannland Norge närmare bestämt till Jostedalen, där det fortfarande finns områden med glaciäris och rum för vildhet.

Finns det något vackrare än den tidiga hösten i fjällen? Luften är frisk, himlen hög och buskar och träd glöder i varma höstfärger.

Vi ska vandra på fjället, övernatta i tält och mixa det enkla leveviset på fjället med det bekväma och lyxiga på Storsätra fjällhotell.

Yoga, meditation och fjällturer i en skön kombination.

Väl omhändertagna av Storsätra fjällhotell och Experience Grövelsjön väntar oss i september ett lugnt och skönt äventyr i de vackra fjällen runt Grövelsjön.

contact@vildochlugn.com                  Mobil:  070 884 25 82                              Swish: 123 221 85 27                             Bank Giro 5278-4998

LogoHK.png