July 29, 2018

Hettan är olidlig. Jag sitter i skuggan mellan staplar av bildäck och en bergvägg. Jag har just blivit serverad en kopp starkt sött arabiskt kaffe som nu balanserar på en ranglig uttjänad stol bredvid mig. Jag är hos en mekaniker i Valdemarsvik. Det är hans son som ser...

May 26, 2018

Igenom glipan i gardinen ser jag hur det ljusnar ute. Jag ligger och gnuggar fötterna mot varandra och njuter värmen under täcket. Bofinken sjunger i trädet här utanför. Några får med sina lamm strosar bräkande förbi.

Allt samlar sig i ett ord, välbefinnande.

Jag ångrar...

March 23, 2018

Vild & Lugn tar ett djupt andetag och backar ett par steg.

Händelserikt år

Det har varit ett händelserikt år om jag ser tillbaka från nu och ett år bakåt.

Vild & Lugn fick en fantastisk start. Fullbokade äventyr och vilka äventyr sedan!

Isklättring och glaciärvandring i No...

January 21, 2018

Jag är född mellan två världar. Jag både tillhör och inte tillhör. Har hem överallt och ingenstans.

Sitter och funderar på det nu medans jag dricker förmiddagskaffet här på min lilla farstutrapp eller ja i sidodörrens öppning. 

Känner mig hemma i min bil. På något sätt...

January 14, 2018

Det här är bloggen du inte vill läsa. Den är trist, har stripigt fettigt hår, rynkor och blamager runt ögonen. Den stinker av fäl kaffeandedräkt. Jag är helt enkelt inte den du drömmer om att vara.

Känner mig helt slut, urvriden som en sur disktrasa...här finns inget so...

December 1, 2017

Drömmar är viktlösa. Drömmar är ljusa. I drömmar finns vare sig motstånd eller att behöva välja något framför något annat. Drömmar är befriade från verklighetens tröghet. I drömmar finns inte stress, sömnlösa nätter, en utmattad kropp som är på gränsen till kollaps. El...

November 21, 2017

När jag kör in i ett bostadsområde förstår jag att jag kört fel. Det här är inte vägen till Vassviksberget vid Sommens sydligaste strand. Det här är infarten till Boxholm som förvisso ligger vid Sommen men i helt andra änden.

Så går det när man litar blint på Googles vä...

November 13, 2017

Idag är dagen för att göra upp eld! Att elda upp alla trästumpar och gamla träpallar, kartonger och annat eldbart som inte kom med till soptippen förra gången jag körde ett stort lass.

Varje gång jag gör mig av med grejer känner jag mig lättare. Och inget är så välgöran...

October 5, 2017

Klättring vid Ågelsjön i augusti.

Shit vad högt upp jag är! De här greppen är läskiga! Åh fy, det börjar redan att värka i underarmarna!

Så lät det inne i mitt huvud häromdagen när jag och min klätterkompis Katarina möttes för att klättra i Hangaren i Linköping.

Det var e...

September 30, 2017

Den senaste tiden har jag haft tankar om hur jag använder de sociala medierna och hur det påverkar mig som person. Något som gnagt i mig en tid men som jag inte riktigt fått grepp om. Men idag pressade det sig på.

I många år nu har jag använt de sociala medierna för att...