Vild & Lugn tar ett djupt andetag

March 23, 2018

 

Vild & Lugn tar ett djupt andetag och backar ett par steg.

 

Händelserikt år

Det har varit ett händelserikt år om jag ser tillbaka från nu och ett år bakåt.

Vild & Lugn fick en fantastisk start. Fullbokade äventyr och vilka äventyr sedan!

Isklättring och glaciärvandring i Norge. Kajakpaddling och yoga i Gryts skärgård. En underbart vacker höstvandring i Grövelsjön och somrig känsla och vila på kala klippor ute vid havsbandet på Häradsskär.

 

Stolt

Jag är så stolt och glad och lycklig för alla upplevelser vi fick och härliga möten med er som deltog. Så glad över att få dela yoga, aktiviteter och storslagen natur med er.

Så när 2018 äventyrs skulle planeras maxade jag på med ännu flera härliga äventyr för exempel till Kosteröarna, Helgelandskysten och Alperna.

 

Livet

Men så kom livet och började röra om i grytan och de krafter och medel som behövdes till att fortsätta boosta Vild & Lugn i media och genom marknadsföring började tryta rejält när vi närmade oss jul.

 

Entusiasmens kraft

Jag tror på entusiasmens kraft. Den är starkare än helsidesannonserna i Utemagasinet eller DN. Pengar till marknadsföring är bra att ha men bäst är när ens låga brinner starkt och klart.

Men mina krafter har behövts den här vintern till att förhålla mig till några personliga omständigheter och detta har inneburit att jag inte har kunnat lysa så starkt, varit så synlig eller så entusiastisk som ett litet äventyrsföretag i växt behöver.

 

Ett djupt andetag

Överlag har det bokat på sisådär till vad jag fortfarande anser vara Vild & Lugns mycket spännande och välplanerade äventyr i storslagen natur.

Så jag har nu insett att jag behöver ta ett djupt andetag och backa några steg. Därför kommer några av äventyren detta år att falla bort.

Och dessvärre gäller det de vildaste vackraste och mest äventyrliga. Så i år blir det inget äventyr till Jostedalen, Helgelandskysten, Kosteröarna eller Alperna. Jag väljer att göra så då det inte bokat på så bra ännu till dessa och för att dessa är de mest krävande. Krävande att väcka intresse för och marknadsföra och krävande att utföra.

 

Jag hoppas att jag får möjligheten att planera något liknande igen till de nästkommande åren.

Men i år tar vi det lite lugnare och erbjuder äventyr i Gryts skärgård och i Grövelsjön samt ett skogsäventyr i Tivedens nationalpark. Läs om dessa på hemsidan!

 

Och under tiden ska jag lära mig att andas lugnt igen och att ta hand om min kraft.

Så hoppas jag att den igen kan stråla starkt och lysa vägen för flera oförglömliga äventyr i framtiden.

Please reload

Utvalda inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Senaste inlägg

January 21, 2018

December 1, 2017

November 13, 2017

October 5, 2017

September 30, 2017

Please reload

Arkiv