Skärgårdsäventyren

Klippor och hav. Väder och vind. Yoga och kajak. Att använda kroppen. Att vara ett med naturen. Att vandra barfota på släta solvarma stenhällar. Och uppleva ro i kroppen och sinnet efter en dag med paddling och yoga. Att sitta vid en lägereld och låta tankarna stillna och sedan somna skönt i ett tält. Det är vad våra skärgårdsäventyr handlar om.

INFO OM SCHEMA OCH BOKNING

Schemat är preliminärt. Väder och vind avgör turernas destination. Om det regnar och/eller blåser för hårt blir helgen inställd. Därför är det viktigt att du är ok med att helgen kan bli avbokad i dagarna innan äventyret ska ske. Dock har vi detta år både tipi och tältbastu med vilket gör att vi kan tåla lite tuffare väder än föregående år och en backup plan för ett lugnare paddelvatten.

När du bokar dig är din bokning bindande men du faktureras först på avgiften om måndagen efter äventyret då vi är säkra på att helgen blir genomförd.

Har du särskilda kostbehov på grund av intolerans eller allergi tar vi självklart hänsyn till det.

Äventyren i Gryts skärgård

26-28 Juni

10-12 Juli

24-26 Juli

Gryts skärgård är ett paradis för paddling och yoga. Med många öar, kobbar och skär bjuder Gryt på vackra skärgårdsupplevelser.

Släta klippor, karga klippor, Stora klippväggar och alldeles släta skär. Tallskogar med doftande mjuka tallbarrsmattor och blandskog med lummiga gläntor.

Vi mixar yoga och meditation med paddling. Vi badar och njuter. Vi lagar mat tillsammans och bor i trädtält, hammock eller tält.

Vi har även med ett bastutält så att vi kan bada bastu om kvällen (om det inte råder eldningsförbud) samt Vild & Lugns coola tipi där vi kan vara om vädret krånglar.

Närmare naturen än så här kommer vi inte.

Helgen sker i ett samarbete med Eva -Karin från Ostkustenkajak och är utbildad havskajak ledare och är certifierad i säkerhetsutbildningen GSRT. Hon kommer att lära oss paddelteknik och säkerhet.

PRIS: 3 600 kr inklusive kajakinstruktör, delat boende i trädtält eller kupoltält. Möjlighet för att välja att sova i hängmatta finns också. Tältbastu, mat, yoga (yogamattor,props) och meditation.

Om vi upplever att vädret är för ostadigt ute i skärgården kommer vi att ha en backup plan och vi förflyttar vi paddlingen till sjön Åsunden som också ligger i Östergötland. Här finns väldigt härligt paddelvatten och många fina öar med både klippor och sandstränder. Vi kommer att ta beslut om väder och vind onsdagen innan den fredag som vi ska mötas. Detta för att vi ska få en sådan bra och säker upplevelse som möjligt.

Vill du läsa mera? Gå in på bloggen och se bilder och läs om vårt underbara äventyr i juni 2017.

contact@vildochlugn.com                  Mobil:  070 884 25 82                              Swish: 123 221 85 27                             Bank Giro 5278-4998

LogoHK.png