Oändliga vidder. Stillhet. Andrum. Att bara höra sina egna andetag medan man skidar fram över fjället. Drömmer du om att få uppleva fjällen i den vackra tiden mellan vinter och vår, då solen värmer men fjället fortfarande erbjuder skön skidåkning? Att sitta och vila på toppen efter en krävande uppstigning med en rykande kopp choklad. Att för en stund vara i det orörda och långsamma. Kom med på vår vårvintertur till Grövelsjön.

VINTERÄVENTYR I SVENSKA FJÄLLEN

VINTERÄVENTYR

Yoga +Turskidor

4/4-8/4

April är en underbar månad att uppleva fjällen i. Solen värmer men det bjuds fortfarande på härliga skidturer i fjället. Dagarna är lite längre. Fåglarna har börjat sjunga och dagarna är varmare.

Vi gör dagsturer på både svenska och norska sidan in i Femundsmarka nasjonalpark som bjuder på härlig skidåkning och storslagna utsikter.

Vi bor på fina Storsätra fjällhotell. Ett fyrstjärnigt stämningsfullt fjällhotell med en varm och vänlig personal som tar hand om oss. Och så har Storsätra fjällhotell ett fantastiskt kök! Bara maten är resan värd!

Turerna på fjället arrangeras av Experience Grövelsjön. Björn är fjällguiden man vill vara med! Han är kunnig, lugn och varm och Björn kommer att se till att vi får uppleva äventyret på ett säkert sätt. Han kommer att ha lite skidskola med oss som inte är så vana. Och han guidar oss på våra turer, lär oss om fjällvett och om naturen på fjället.

Varje morgon börjar vi med yoga. Och om eftermiddagen efter tur på fjället kommer vi att köra ett skönt längre yogapass. Vi mixar effektiva yogastretch med restorativeyoga. En av dagarna har vi en stilla dag.

Och varje eftermiddag efter vår yoga kan vi hoppa in i sauna och ligga i badtunnan och se solen gå ned. Innan det är dags att sätta sig till bords och bli trakterad med välkomponerade menyer från StorSätras renommerade kök.

Datum: 4-8 april

Plats: Storsätra Grövelsjön

Pris: 8 500 kr för del i dubbelrum. Enkelrumstillägg 200 kr/natt.

I priset ingår allt utom din resa till hotellet.

Corren Mera rabatt: 7 650 kr för del i dubbelrum. Är du medlem i Corren Mera klubb får du rabbat på det här äventyret. Du kan ändas nyttja en rabatt på en bokning.

Ankomst:
Onsdag kl 15.00 fika och möte med Björn
Yoga kl 16.00-17.00
Middag kl 18.00 trerätters meny

Torsdag
Yoga kl 7.30-8.30
Frukost kl 8.30
Skidskola kl 10.00

Lunch kl 12.00

13.00 Kortare tur i spåren kring Storsätra
Yoga kl 16.00-17.00
Middag kl 18.00 trerätters meny

Fredag Stilla dag

Yoga kl 7.30-8.30
Frukost kl 8.30
Tur kl 10.00

Lunch och fika på fjället.
Yoga kl 16.00-17.00
Middag kl 18.00 trerätters meny

Sauna/badtunna kl 19.30


Lördag

Yoga kl 7.30-8.30
Frukost kl 8.30
Tur kl 10.00

Lunch och fika på fjället.
Yoga kl 16.00-17.00
Middag kl 18.00 trerätters meny


Söndag
Yoga kl 7.30-8.30

Frukost kl 8.30
Hemfärd kl 11.30

INFO OM SCHEMA OCH BOKNING

Schemat är preliminärt. Väder och vind avgör turernas destination. Men Björn lovar att vi kommer att få fina upplevelser hur som.

Priset är inkluderat allt utom din resa till Storsätra. Skidpaket går att hyra för 500 kr.

SÅ HÄR GÅR DET TILL NÄR DU BOKAR

 

Din bokningsmejl går till mejladressen contact@vildochlugn.com

Din bokning bekräftas och du får ett välkomstbrev med all relevant info och ofta medföljer en packlista.

Fakturan får du efter resan och ska betalas senast 7 dagar efter vårt äventyr.

Blir du sjuk har du givetvis ett giltigt skäl till att inte fullfölja äventyret och du blir inte fakturerad.

Kan du inte komma med av relevanta skäl och vi hittar en ersättare går fakturan vidare till denna person.

Uteblir du utan skäl och du på så vis upptar en plats som kunnat gå till någon annan kommer en faktura att skickas till dig som VILD & LUGN förväntar blir betalad.

Vi litar på dig!

Litar på att du inte kommer att svika dina medresenärer, våra guider, eventuellt boende/hotell. Litar på att när du bokar vet med dig att du vill och kan komma med på äventyret, samt att du accepterar betalningsvillkoren.

Du kan boka av din resa fram till 20 februari. Därefter är din bokning bindande.

Läs mera om Vild & Lugns bokningspolicy.

Har du särskilda önskemål gällande mat eller ange detta vid bokningen.

Bra att veta;

När du anmäler dig till Vinteräventyret är det rekommenderat att vara med på samtliga turer och yogapass. På detta sätt skapar vi en skön stämning i gruppen. Kan du inte vara med på någon av aktiviteterna ber vi dig om att kontakta Linnea i god tid.

HUR KOMMER JAG TILL STORSÄTRA?

Storsätra Fjällhotell ligger i norra Dalarna, inte långt från gränsen till Norge. Hit tar du dig enkelt med bil, men det går också kollektivtrafik hela vägen fram. Bussen från Mora stannar bara tio meter från receptionen!

Resa hit med bil
Resa hit med kollektivtrafik
Boka tågresa

contact@vildochlugn.com                  Mobil:  070 884 25 82                              Swish: 123 221 85 27                             Bank Giro 5278-4998

LogoHK.png