Vild & Lugn Yoga

I 2019 integrerades företaget Linnea Jensen Yoga med Vild & Lugn. Fokus ligger på Vild & Lugns äventyr där uteliv och strapatser kombineras med yoga och mindfulness. Men det kommer också att finnas tid för yogastunder. På den här sidan kan du se och boka olika yogaevent. Den yoga som undervisas på de olika evenemangen och workshops handlar om mycket av detsamma som du möter i yogan som undervisas på fjället eller på klipporna. Att öka kroppsmedvetenhet, släppa på spänningar i kropp och sinne, hitta sund rörlighet och styrka för att kunna leva mera grundat. Och det handlar om att öka känslan för nyansera, i sinnet, i kroppen och i vår omgivning för en mera hel livskänsla.

 Då vi just nu går igenom en utmanande tid påverkar detta också yogan. Vårterminens kurser har ställts in och det är ännu en stund tills sommaryogan börjar.

Men längtar du som jag efter yogan kommer här några möjligheter.

Varje lördag i maj kör vi frukostyoga på STF Borensberg/Göta kanal - Glasbruket
Samma upplägg som våran sommaryoga.

Vi kommer att köra varierade yogapass med olika fokus.
Du kan vara nybörjare, van yogi eller något däremellan men bra om du kan ta dig upp och ned från yogamattan utan att behöva stöd.
Mattor och yogaprops finns.

Vi träffas på gräset kl 8.30 och yogar till 9.45.

Efter detta blir det Helen och Emmas härliga frukost.
Pris: 255 kr inkluderar yoga och frukost

Vid dåligt väder är vi inomhus och arrangerar oss så att Du som är bland de tio första som bokar är välkommen. När du bokar får du en bekräftelse på din bokning med svar på vilken plats du har.

Boka till info @glasbruket. eu

UTEYOGA I HORN varje SÖNDAG i MAJ

kl 17.00-18.30 Använd ditt klippkort eller betala per gång. 170 kr.

Info för yoga i juni kommer.

  

YOGA UTE

Lugn Lördag

VÄLKOMMEN TILL EN LUGN LÖRDAG

​25 april

TID: kl 10.00-12.00 Yoga, kl 12.15 Lunch.

​LUNCH: Vårdnäs serverar underbara luncher med ett bågnande salladsbord fyllt med överraskande smaker. Den varma lunchen är tillagad av bästa råvaror och nära mat.

Om du är vegetarian eller behöver särskild kost? Säg till när du bokar dig!

YOGA: En mix av sköna stretch, stärkande yoga och återhämtning. Passen är tillrättalagda så de passar erfarna som oerfarna yogis. Yogamattor och props finns.

Pris & bokning: Yoga + meditation+ lunch 395 kr/person.

Maila info@vardnas.se eller ring 013-368500.

När du trycker på boka knappen kommer du till Vårdnäs mejladress.

Vi svarar gärna på dina frågor.

Bokningsbetingelser: Din bokning är bindande. Kan du inte vara med avboka senast 7 dagar innan. Du kan överlåta din plats till någon annan annars debiteras du för full avgift. Vid sjukdom ber vi om att få se läkarintyg.

Bra att veta:

Yogapasset hålls i Tallsalen om inte annat inträffar och Tallsalen ersätts med en liknande lokal. Om man kommer tidigare kan man sitta och vänta i sofforna, äta lite nötter och frukt som är framställt.

Jag är på plats mellan 30-15 minuter innan vi börjar passet.
Yogamattor och props ligger staplade på hyllor i min bil, man hämtar själv och lägger tillbaka yogamatta o.d.

Jag har även öppnat min you tube kanal igen så vill du yoga med mig digitalt är det möjligt.

 

För att stötta mitt lilla företag ekonomiskt i den här tiden skulle det glädja mig om du hade lust att swisha en peng då och då när du tar ett pass på you tube.

Swish 123 221 85 27   

STORT TACK!

SKÖN LÖRDAG

contact@vildochlugn.com                  Mobil:  070 884 25 82                              Swish: 123 221 85 27                             Bank Giro 5278-4998

LogoHK.png